Koopavond 13 juni

Wat is er te doen?

Op donderdag 13 juni kun je tot 21:00 uur in de winkel langskomen voor informatie en advies over zonnepanelen. Net als altijd staat er een team adviseurs voor je klaar om de mogelijkheden met je door te nemen.

Om 19:00 en 20:00 uur zijn er een presentaties over zonnepanelen. Geen zin in een presentatie? Je kunt ook direct met de adviseur in gesprek. En er staan in de winkel zonnepanelen en omvormers die je kunt bekijken en vergelijken.

Direct een offerte voor zonnepanelen op maat? 

Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jouw huis en situatie kosten? Wij kunnen direct een offerte op maat maken. We raden aan om dan van tevoren een afspraak te maken met de adviseur en je jaarlijkse energieverbruikscijfers mee te nemen. Na afloop van het adviesgesprek weet je hoeveel zonnepanelen passen bij je huis, wat dit kost en hoeveel je ermee gaat besparen. Na jouw akkoord regelen wij de installatie voor je.

Zonnepanelen combineren voor hogere energiebesparing?

Je kunt bij Reimarkt terecht voor meer duurzame maatregelen dan alleen zonnepanelen. Wie echt energie wil besparen en zijn huis duurzaam verbeteren, kan kiezen voor isoleren. Denk bijvoorbeeld aan spouwmuurisolatie of dubbel glas (HR++). Door te isoleren is het ’s winters aangenaam warm binnen en in de zomer juist lekker koel. Je merkt het verschil doordat het comfortabeler is in huis en je lagere energierekening. Ontdek met onze online Quickscan welke maatregelen passen bij jouw huis of vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.

Meld je aan

Kom jij donderdagavond 13 juni langs in onze winkel? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat er een informatiepakket voor je klaar ligt.