Actueel

Extra koopavonden voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn populair. Vanwege de grote belangstelling, opent Reimarkt Enschede drie koopavonden de deuren voor geïnteresseerden. Er is een presentatie en je kunt direct in gesprek met adviseurs.

Lees verder

Agenda

Koopavond 6 juni

do, 6 juni

Kom op donderdagavond 6 juni naar de winkel van Reimarkt Enschede aan de Boulevard 1945 20. En ontdek welke zonnepanelen passen bij jouw huis, wat deze kosten en hoeveel het je gaat opleveren.

Lees verder

Koopavond 13 juni

do, 13 juni - vr, 14 juni

In de winkel kun je zonnepanelen bekijken en vergelijken. Er zijn presentaties en je kunt voor advies en offerte op maat in gesprek met de Reimarkt adviseurs. Op 13 juni zijn wij open tot 21:00 uur.

Lees verder

Nieuws

Extra koopavonden voor zonnepanelen

di, 21 mei

Zonnepanelen zijn populair. Vanwege de grote belangstelling, opent Reimarkt Enschede drie koopavonden de deuren voor geïnteresseerden. Er is een presentatie en je kunt…
Lees meer

Pop-Up Store Andromeda 31, Aalten

di, 26 februari

Donderdag 7 maart organiseert Reimarkt een Pop-Up Store. Deze keer openen we de deuren van Andromeda 31 in Aalten. Tussen 16.00 – 19.00 uur zijn de deuren geopend
Lees meer

Advies over duurzaam wonen in Hogeland

di, 12 februari

Woensdag 27 februari is er weer een informatiebijeenkomst van Enschede Wekt Op. Deze keer is de wijk Hogeland aan de beurt.
Lees meer

Advies over duurzaam wonen in Stroinkslanden

di, 15 januari

Dinsdag 22 januari is er weer een informatiebijeenkomst van Enschede Wekt Op. Deze keer is de Stroinkslanden aan de beurt.
Lees meer

Pop-Up Store Isaac Sweersstraat 29,…

di, 18 december

Donderdag 3 januari organiseert Reimarkt een Pop-Up Store. Deze keer openen we de deuren van de Isaac Sweersstraat 29 in Haaksbergen. Tussen 16.00 – 19.00 uur zijn de…
Lees meer

De gasprijs gaat in 2019 omhoog

wo, 5 december

Onze energierekening is aan het stijgen. En op 1 januari 2019 gaat de energiebelasting op gas weer omhoog. Dat betekent dat het nog interessanter is om je gasverbruik te…
Lees meer

Ontdek wat je kan!

di, 23 oktober

De quickscan laat je zien welke van deze maatregelen jij kunt laten uitvoeren.
Lees meer

Wat kosten zonnepanelen?

wo, 4 juli

Hoeveel kosten zonnepanelen? En hoeveel leveren ze op? Zijn zonnepanelen eigenlijk nog wel een goede investering? Hier gaan we verder op in.
Lees meer

Nieuwsbrief

Het laatste duurzame nieuws over acties, subsidies en financiering.

Lees verder