Dag van de Duurzaamheid: samen zijn we lekker bezig!

Op de Dag van de Duurzaamheid staan we bij Reimarkt stil bij wat we samen met jullie, onze klanten, hebben bereikt.

Hoewel de media steeds berichten over boze Nederlanders die niet willen investeren in duurzame maatregelen, zien wij hele andere Nederlanders. Wij zien elke dag huiseigenaren en huurders die wel willen isoleren of zonnepanelen op hun dak leggen. En wij doen ons best om dit voor hen, voor jullie, makkelijk en mogelijk te maken.

Dat begint met een advies over de huidige stand van je huis en de mogelijkheden om dit te verbeteren. In 2019 hebben we al heel wat mensen geadviseerd. Zij hebben bijvoorbeeld onze online Quickscan gebruikt om snel een indicatie van de mogelijkheden te krijgen of zijn langsgekomen in de winkel.

Huurders van woningcorporaties De Woonplaats en Domijn krijgen de mogelijkheid om de voorgestelde maatregelen ook uit te laten voeren. Wij organiseren alles en zorgen dat de werkzaamheden soepel verlopen. Maar ook woningeigenaren kunnen van deze dienstverlening gebruik maken en ervoor kiezen om ons opdracht te geven voor de uitvoering. In totaal hebben we op deze manier 3.603 huizen verduurzaamd, waarvan 780  huizen in 2019.

Wat levert dat nou op?
Het belangrijkste resultaat is niet in cijfers uit te drukken: een fijner huis waar het zomers koel en in de winter warm is. Andere resultaten laten zich beter in cijfers uitdrukken. Zo hebben we met elkaar  5.358.837 m kuub gas en 7.864.774 kWh elektriciteit bespaard. Met positieve gevolgen voor het milieu, want dit zorgt voor een totale reductie van 14.265 ton aan CO₂ uitstoot.

Meer informatie

Ben je ook benieuwd welke maatregelen passen bij jouw huis en situatie? Ontdek het met de gratis online Quickscan. Met het rapport dat daaruit volgt krijg je inzicht in de mogelijkheden, kosten en besparing. Zo heb je alle informatie om een goede keuze te maken.

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 053 - 850 60 90


Online adviesscan

Ontdek welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn

Naar de quickscan