Ook duurzaam wonen komt aan bod bij D’RAN17

Morgenochtend (8 september) begint D’RAN17. D’RAN17 festival is een festival dat mensen en organisaties bij elkaar brengt en verbindt. Met als doen samen te werken aan een vitale democratie waarin het prettig leven is.

Het tweedaagse festival staat bol van de inspirerende gasten en sprekers. Daarnaast is er volop ruimte voor kunst & cultuur, bijzonder optredens en natuurlijk voor lekker eten en drinken. Tijdens het festival wordt er met elkaar de dialoog aangegaan over o.a. werk, wonen, gezondheid, onderwijs en duurzaamheid. Door met elkaar samen te werken wordt er geprobeerd om de wereld een stukje mooier te maken.

Eén van de sprekers is Michel Ten Hag. Hij vertelt over Reimarkt, de winkel voor duurzaam wonen. Hij vertelt over het Reimarkt-concept, het belang van duurzaam wonen en de wijze waarop Reimarkt verduurzaming makkelijk en overzichtelijk maakt, voor iedereen. Ook vertelt hij meer over nieuwe innovatieve concepten waar Reimarkt op dit moment mee bezig is.

Het festival vindt plaats op het Roombeek, in en om de gebouwen van Museum TwentseWelle, Artez  AKI, TETEM en Prismere. De toegang is gratis en het begint om 09.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.dranfestival.nl.


Contact

Stel een vraag

Neem contact op