Duurzaam wonen ook mogelijk zonder spaargeld

Je wilt je huis verduurzamen, maar je hebt het geld daarvoor niet op je spaarrekening staan? Geen zorgen, je bent niet de enige. Veel mensen lopen tegen dit probleem aan en daarom heeft de overheid de Energiebespaarlening in het leven geroepen. Met deze lening leen je tegen een erg aantrekkelijke rente. En goed nieuws, want het rentepercentage is in 2018 in Overijssel nog gunstiger geworden! Met deze lening wil de provincie duurzaam en energiezuinig wonen voor meer mensen mogelijk maken.

Op dit moment kun je al een lening afsluiten tegen een rente van 1,2% met een vaste looptijd van 7 jaar. Het maandelijkse bedrag aan rente is vaak lager dan de besparing die de energiebesparende maatregelen je op je energierekening opleveren. Zo is je huis niet alleen duurzamer en comfortabeler, maar kun je elke maand ook nog eens geld besparen!

Om je een indicatie van de mogelijkheden, kosten en besparing te geven hebben we twee voorbeeldberekeningen voor je op een rij gezet.

Je kunt de lening onder andere gebruiken voor dakisolatie, HR++ glas, muurisolatie, ventilatie, duurzame verwarming, vloerisolatie, zonnepanelen en een zonneboiler. De volledige lijst vind je hier. Bij Reimarkt hoef je je nooit zorgen te maken over productkeuzes, want al onze producten zijn 100% geschikt voor deze lening. De hoogte van het te lenen bedrag heeft invloed op het rentepercentage en de looptijd van de lening, zie onderstaande tabel:


Ben je benieuwd wat de Energiebespaarlening voor jou kan betekenen? Kom dan langs in onze winkel of bel voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw huis. Vraag voor meer informatie en de voorwaarden hier alvast onze folder aan.

 


Onze winkel

Gratis en vrijblijvend advies speciaal voor jouw huis?

Contact

Stel een vraag

Neem contact op