Advies over duurzaam wonen in Stroinkslanden

Dinsdag 22 januari is er weer een informatiebijeenkomst van Enschede Wekt Op. Deze keer is Stroinkslanden aan de beurt. Tijdens de avond, die in samenwerking met de gemeente wordt georganiseerd, kom je alles te weten over duurzaam wonen, energiebesparing en de beschikbare subsidies. Ook kun je al je vragen stellen aan de aanwezige adviseurs. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 19.30 uur bij CBS Drakensteyn, vastertlanden 169. Opgeven kan via [email protected].

Reimarkt is partner van Enschede Wekt Op. Dit initiatief in samenwerking met de gemeente zet zich in voor een duurzamer Enschede. Tijdens de informatiebijeenkomsten voorzien we woningeigenaren van advies over woningverduurzaming. Waar moet je beginnen? Wat past bij mijn woning en woonsituatie? En hoe betaal ik dat? Deze en vele andere vragen worden tijdens de informatiebijeenkomst beantwoord. Na het plenaire gedeelte is er tijd om met verschillende partijen in gesprek te gaan tijdens de duurzaamheidsmarkt.

De gemeente heeft een aantal betrouwbare en ervaren partijen uit Enschede gevraagd om wijkbewoners te informeren over woningverduurzaming. Naast Reimarkt zullen ook Geas, Duurzaam Thuis Twente en Energie Enschede aanwezig zijn. Wil jij goed voorbereid naar de bijeenkomst komen? Doe dan alvast onze online quickscan. Hiermee weet je binnen een paar minuten hoe jij je huis duurzaam komt verbeteren. 22 januari praten we hier graag met je over verder.