Advies duurzaam wonen in een VvE complex

Woensdag 30 oktober is er weer een bijeenkomst over duurzaam wonen van Enschede Wekt Op. Deze keer wordt de avond speciaal georganiseerd voor bestuursleden van VvE's. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 19.30 uur in Stedelijk Lyceum Kottenpark, Lyceumlaan 30 te Enschede. Inschrijven kan via [email protected]. Geef je snel op, want vol = vol.

We weten dat het als VvE complex lastig is om het complex te verduurzamen. Er moet immers rekening gehouden worden met diverse huizen, huurders en inkomstenklassen. Daarnaast zijn sommige subsidies niet of in beperkte mate geldig voor VvE complexen. Daarom hebben we speciaal voor deze VvE avond Stichting Nationaal Energiebespaarfonds gevraagd om deze bijeenkomst te ondersteunen.

Reimarkt is partner van Enschede Wekt Op. Dit initiatief van de gemeente zet zich in voor een duurzamer Enschede. Iedereen kan zijn of haar steentje hieraan bijdragen, zowel bedrijven en woningeigenaren. Tijdens de informatiebijeenkomsten helpen we woningeigenaren met advies bij de verduurzaming van hun woning. Een verduurzaamde woning is niet alleen energiezuinig, maar ook een stuk comfortabel. Je vangt dus twee vliegen in één klap!

Tijdens de bijeenkomst vertellen verschillende partijen wat over verduurzaming. Naast Reimarkt zullen gemeente Enschede, Geas, Duurzaam Thuis Twente en Energie Enschede zullen aanwezig zijn. Na de informatieve presentaties is er een duurzaamheidsmarkt. Mensen kunnen bij verschillende stands langs lopen om informatie in te winnen over de mogelijkheden voor hun woning.

Wil jij goed voorbereid naar de bijeenkomst komen? Doe dan alvast onze online quickscan. Zo krijg jij inzicht in je woning en weet je welke mogelijkheden er zijn!

 

Ewo VvE avond stedelijk lyceum kottenpark