Extra koopavonden voor zonnepanelen

Is het jou ook opgevallen dat steeds meer buren zonnepanelen op hun dak leggen? Zonnepanelen zijn populair, het aantal panelen op de Nederlandse daken verdubbelt nog elk jaar. Zonnepanelen is de populairste maatregel om energie te besparen. Vanwege die grote belangstelling, openen wij begin juni op drie koopavonden de deuren voor geïnteresseerden. We zijn op de donderdagen 6 juni en 13 juni open tot 21:00 uur.

Het is niet gek dat zonnepanelen populair zijn. Gemiddeld levert een set zonnepanelen je €500 per jaar op. Dat wil toch iedereen? Maar wat kosten zonnepanelen? Hoeveel passen er op je dak? En wat ga jij ermee verdienen? Die vragen beantwoordt onze adviseur in de winkel. Om 19:00 uur en om 20:00 uur zijn er korte presentaties. En tussendoor kun je met de adviseur in gesprek. Na afloop weet je alles over zonnepanelen.

Je kunt elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 bij ons langskomen in de winkel aan de Boulevard 1945 20 in Enschede. Voor zonnepanelen, maar ook voor andere duurzame maatregelen zoals isolatie, glas, ventilatie en warmtepompen. Ben je benieuwd welke van deze maatregelen passen bij jouw huis en situatie? Ontdek het met de gratis online Quickscan. Met het rapport dat daaruit volgt krijg je inzicht in de mogelijkheden, kosten en besparing. Zo heb je alle informatie om een goede keuze te maken. En daarna maak je het samen met de adviseur af. Wij kunnen ook de uitvoering voor je verzorgen en staan tot ver na de oplevering voor je klaar.

Klik hieronder voor meer informatie over de koopavond van je keuze. Je kunt je daar ook aanmelden, dan ligt er een informatiepakket voor je klaar in de winkel.

Koopavond 13 juni >


Online adviesscan

Ontdek welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn

Naar de quickscan

De Zonnekaart

Is jouw dak geschikt?

Check je dak

Voorlopig energielabel

Is het A of G?