Advies over duurzaam wonen in de wijk Lonneker

Enschede Wekt Op organiseert de komende tijd weer een aantal informatiebijeenkomsten in verschillende wijken in Enschede. De komende maanden gaan we naar Varvik-Diekman, 't Getfert, Lonneker, Deppenbroek en Helmerhoek. De wijk Lonneker is woensdag 13 december als derde aan de beurt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 19.30 uur bij Hotel-restaurant Savenije aan de Dorpsstraat 149. Opgeven kan via  [email protected].

Reimarkt is partner van Enschede Wekt Op. Dit initiatief van de gemeente zet zich in voor een duurzamer Enschede. Tijdens de informatiebijeenkomsten voorzien we woningeigenaren van advies over woningverduurzaming. Waar moet je beginnen? Wat past bij mijn woning en woonsituatie? En hoe betaal ik dat? Deze en vele andere vragen worden tijdens de informatie-avond beantwoord. Na het plenaire gedeelte is er tijd om met verschillende partijen in gesprek te gaan tijdens de duurzaamheidsmarkt.

De gemeente heeft een aantal betrouwbare en ervaren partijen uit Enschede gevraagd om wijkbewoners informatie te geven over woningverduurzaming. Naast Reimarkt zullen ook de Rabobank, Geas, Duurzaam Thuis Twente en Energie Enschede aanwezig zijn. Wil jij goed voorbereid naar de bijeenkomst komen? Doe dan alvast onze online quickscan. Hiermee kom jij er binnen een paar minuten achter welke verduurzamingsmaatregelen bij jouw huis passen. Op 13 december praten we hier graag met je over verder.