Ontdek wat je kan!

Er zijn zoveel oplossingen voor energiebesparing in je woning. Allerlei soorten ketels, verschillende soorten zonnepanelen, tig materialen voor isolatie… allemaal beschreven met technische termen en allemaal met voor- en nadelen. En je schiet niets op met al die algemene verhalen, want je bent juist op zoek naar de maatregelen die specifiek passen bij jouw woning! Daarom hebben wij een Quickscan ontwikkeld. Hiermee ontdek je snel wat de beste oplossing is voor jouw huis en situatie.

Wat is een Quickscan?
Wij hebben voor alle woningtypes onderzocht wat de beste maatregelen zijn en hierbij de beste producten geselecteerd. Isoleren? Zonnepanelen? Een warmtepomp? De quickscan laat je zien welke van deze maatregelen jij kunt laten uitvoeren. Natuurlijk ben je ook benieuwd wat dat dan kost. Daarom geven we ook de kosten en energiebesparing per maatregel.

START DIRECT DE QUICKSCAN

 

Hoe werkt dat?
Om de beste maatregelen te selecteren moeten we eerst meer weten over jouw huis en situatie. We stellen je daarom een paar vragen. Klinkt ingewikkeld? Nee hoor, de meeste vragen hebben wij al voor je ingevuld, jij hoeft de ingevulde gegevens alleen maar te controleren. Klopt het niet? Dan pas je het eenvoudig aan. Er zijn nog een paar vragen die je zelf moet beantwoorden, zoals het aantal bewoners en de dakvorm. In nog geen 5 minuten loop je door de vragen heen en je krijgt direct een resultaat te zien.

Zit er toch een vraag bij die je lastig vindt? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en lopen we de Quickscan samen door.

En dan?
Dan krijg je de eerste resultaten: voor je huis maakt de scan een inschatting van wat er al wel en nog niet gedaan is. Alleen wat voor jouw huis geldt, staat vermeld. Klopt het met jouw situatie? Mooi zo! En als je al zonnepanelen hebt of net een nieuwe ketel hebt laten plaatsen, dan kun je dat gewoon aanpassen.

Daarna kijken we naar de maatregelen die in je woning nog toegepast moeten worden en berekenen we voor iedere maatregel de kosten én de opbrengsten. Zo krijg je een mooi overzicht van de mogelijkheden voor je huis.

Wat kan met de resultaten doen?
Na de Quickscan heb je alle informatie voor de volgende stap: Zelf je pakket samenstellen. Jij kiest wat je wilt laten uitvoeren door online maatregelen aan je wensenlijstje toe te voegen. Wanneer je jouw wenslijstje hebt samengesteld kun je drie dingen doen, een offerte opvragen, contact opnemen over je wensenlijst of een afspraak in de winkel plannen om je wensenlijstje met een adviseur te bespreken. We helpen je graag op een manier die voor jou het beste werk. Maar eerst… start met die Quickscan!