Pop-Up Store Andromeda 31, Aalten

Pop-Up Store aan Andromeda 31, Aalten

Donderdag 7 maart organiseert Reimarkt weer een Pop-Up Store. Deze keer openen we de deuren van Andromeda 31 in Aalten. Tussen 16.00 – 19.00 uur zijn buurtbewoners en geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje in de verduurzaamde woning te komen nemen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe een verduurzaamd huis eruit ziet.

De woning van De Woonplaats is onlangs verduurzaamd. De woning aan Andromeda is nu niet alleen energiezuiniger, maar ook een stuk comfortabeler. Zo bespaar je op je energierekening én heb je een fijner huis. Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Kom dan op 7 maart langs tussen 16.00 – 19.00 uur. We laten je graag zien wat jij zou kunnen doen.

Huurders én woningeigenaren
Huurders van De Woonplaats kunnen via Reimarkt hun woning verduurzamen. Woningcorporatie De Woonplaats doet de investering en rekent dit middels een huurverhoging door aan de huurder. De huurder bepaalt zelf of hij wel of niet voor de verduurzaming kiest. Woningeigenaren kunnen hier ook van het verduurzamingspakket profiteren. Op dit moment zijn er zeer gunstige financieringsmogelijkheden, waardoor het nu wel erg aantrekkelijk is om je huis te verbeteren. Onze adviseurs vertellen je er tijdens de Pop-Up alles over. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden, wat het je kost én wat het je kan opleveren.

Huurders en woningeigenaren die willen verduurzamen kunnen contact opnemen met Reimarkt via 053 – 850 60 90 of langskomen in de winkel aan de Boulevard 1945 20 in Enschede.