Pop-Up Store Isaac Sweersstraat 29, Haaksbergen

Pop-Up Store aan de Isaac Sweersstraat 29, Haaksbergen

Donderdag 3 januari organiseert Reimarkt weer een Pop-Up Store. Deze keer openen we de deuren van de Isaac Sweersstraat 29 in Haaksbergen. Tussen 16.00 – 19.00 uur zijn buurtbewoners en geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje in de verduurzaamde woning te komen nemen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe een verduurzaamd huis eruit ziet.

Reimarkt heeft de woning van woningcorporatie Domijn onlangs verduurzaamd. We hebben het dak geïsoleerd, al het enkel glas vervangen voor HR++ glas, een nieuw dakraam en geïsoleerde deuren geplaatst, de woning voorzien van een ventilatiesysteem en er zijn 8 zonnepanelen op het dak gelegd. De woning aan de Isaac Sweersstraat is nu niet alleen energiezuiniger, maar ook een stuk comfortabeler. Zo bespaar je op je energierekening én heb je een fijner huis. Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Kom dan op 3 januari langs tussen 16.00 – 19.00 uur. We laten je graag zien wat jij zou kunnen doen.

Huurders én woningeigenaren
Huurders van Domijn kunnen via Reimarkt hun woning verduurzamen. Woningcorporatie Domijn doet de investering en rekent dit middels een huurverhoging door aan de huurder. De huurder bepaalt zelf voor welke maatregelen hij of zij kiest. Woningeigenaren kunnen hier ook van profiteren. Op dit moment zijn er zeer gunstige financieringsmogelijkheden, waardoor het nu wel erg aantrekkelijk is om je huis te verbeteren. Onze adviseurs vertellen je er tijdens de Pop-Up alles over. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden, wat het je kost én wat het je kan opleveren.

Huurders en woningeigenaren die willen verduurzamen kunnen contact opnemen met Reimarkt via 053 – 850 60 90 of langskomen in de winkel aan de Boulevard 1945 20 in Enschede.


Contact

Stel een vraag

Neem contact op