Pop-Up voor huurders van Domijn in Haaksbergen

Pop-Up aan de Havikstraat 63 in Haaksbergen

Dinsdag 21 maart organiseert Reimarkt weer een Pop-Up Store. Deze keer openen we de deuren van de Havikstraat 63. Tussen 16.00 - 19.00 uur kunnen geïnteresseerden met eigen ogen zien hoe een verduurzaamde woning eruit ziet.

Reimarkt heeft de woning aan de Havikstraat 63 onlangs verduurzaamd. Zo is al het enkel glas vervangen voor HR++ glas, is het schuine dak geïsoleerd en zijn er acht zonnepanelen geplaatst. Daarnaast is er vloerisolatie aangebracht en heeft de woning een nieuw dakraam. Omliggende woningen kunnen hier ook voor in aanmerking komen. Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom dan langs op 21 maart. De adviseurs vertellen tijdens de Pop-Up precies wat er mogelijk is, wat de bijbehorende huurverhoging is en hoeveel je kunt besparen.

Huurders van Domijn kunnen via Reimarkt hun woning verduurzamen. Woningcorporatie Domijn doet de investering en rekent dit middels een huurverhoging door aan de huurder. De huurder bepaalt zelf voor welke maatregelen hij kiest.